Петър Митрев от София и Мирослав Иванов от Сандански са новите попълнения в ранглистата на международните помощник-съдии от квотата на България. Двамата заемат овакантени места поради навършена пределна възраст от други арбитри. При дамите-съдийки от българската квота в УЕФА няма промени в сравнение с миналата година.

Главните съдии с международна категория от България остават 6. Новото име при ръководещите е Драгомир Драганов от Варна. Новобранец при ръководещите в efbet Лига е Георги Николов от София, който е бивш футболист и е играл като централен защитник.

Днес започна традиционният семинар на реферите от efbet Лига в България - ръководещи и помощници, както и намиращите се най-високо в ранглистата жени-арбитри. Традиционно реферите полагат теоретичен изпит а преди това минават пълни медицински изследвания. По-късно в програмата са заложени лекции, както и физически нормативи. На семинара в Сливен не присъства и Георги Кабаков. Номер 1 в българската ранглиста е по същото време на семинар на ФИФА за Елитна категория - рефери, които са оглеждани от Световната централа за мачове от Мондиал 2022 в Катар.