Легендата на българския футбол Красимир Балъков продължава редовното си участие в благотворителни акции. По този пореден повод, той изрази удовлетворението си и радостта от възможността да помогне на деца в нужда, чрез своето участие в голф-турнир на клуб „Мархжорд“.

 „Удоволствието и привилегията да взема участие в благотворителен голф турнир, заедно с мои приятели и бивши съотборници от ВФБ Щутгарт и футболни легенди на Германия бе голямо – написа в личната си фейсбук страница Балъков.

„Самият турнир бе посветен на два социални проекта, които имат за цел да подпомогнат деца в неравностойно положение. Щастлив съм, че заедно с моите колеги – голфъри и други дарители, успяхме да съберем около 27000 евро, които са за децата в нужда. Винаги с удоволствие се включвам в такива полезни и благородни инициативи, независимо от това къде се провеждат.“

Ето и моите колеги на първата обща снимка, взели участие в надпреварата на "Голф клуб Мархьордт": Отляво надясно - Ханзи Мюлер, Маурисио Гаудиньо, Маркус Бабел, Красимир Балъков, Какао, Марио Баслер, Дарио Вош, Рема… ", завършва посланието към своите последователи в мрежата Красимир Балъков.