Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски извади от състава на „червените” Спас Делев за гостуването на Славия. Делев се забърка в скандал със съотборника си Костадин Стоянов, с когото се счепкаха след мача срещу Бешикташ. Делев имаше травма в седмицата преди срещата в Турция. В последствие обаче футболистът така и не влезе в игра. Явно една от причините Спас Делев да не играе и срещу Славия е именно инцидентът със Стоянов. Самият Стоянов обаче влиза в плановете на Гьоре Йовановски.

Дебют за ЦСКА пък може да направи италианецът Фабрицио Грило. Футболистът се появи лятото и само след няколко тренировки се контузи. Явно левият бек вече е готов да се появи на терена, но е твърде вероятно той да остане резерва срещу „белите”. След като се възстанови от травмата си в сметките на Йовановски попадна и Марко Еспозито.

Друг футболист на „червените” също се завръща в игра. Става дума за бразилецът Мишел Платини. Той също попада в плановете на Гьоре Йовановски.

Очаквано Райс Мболи няма да играе срещу Славия, тъй като има договорка между двата отбора. Титуляр утре ще започне Здравко Чавдаров, а негова резерва ще е Божидар Стойчев.

В сравнение с гостуването в Турция извън състава, освен Спас Делев, останаха още Александър Тонев, Димитър Илиев и Уилям Тиеро.

Групата на ЦСКА за мача със Славия: Здравко Чавдаров, Божидар Стойчев, Джузепе Акуаро, Павел Виданов, Румен Трифонов, Костадин Стоянов, Фабрицио Грило, Марко Еспозито, Тодор Янчев, Маркиньос, Борис Галчев, Грегъри Нелсън, Мишел Платини, Килиън Шеридън, Кристиан Тибони, Лукас Трекаричи, Томи Костадинов и Дормушали Саидходжа.