На 17.06.2011г. приключи летният турнир по футбол за деца родени 2001г.”Червени сърца”, съобщава официалният сайт на „червените”. Турнирът се състоя в с.Лозенец, общ.Царево във вилно селище „Лозенец”. В продължение на 7 дни младите спортисти изиграха поредица от вълнуващи футболни двубои и спечелиха сърцата на организатори,домакини и местната общественост. В двубоите участваха съставите на ЦСКА, ДФК”Лъвчетата (София), ФК Странджанец и ФК Царево. Очаквано финалът беше между отборите на ЦСКА и „Лъвчетата”. Във вълнуващ двубой преминал през обрат и поделено игрово предимство,отборът на ЦСКА победи заслужено с 3:1 и спечели златните медали и купата за първото място.

Сребърните медали останаха за младите футболисти на ДФК Лъвчетата, а бронзовите за ФК Странджанец. Голмайстор на турнира с 6 попадения стана Даниел Салабашев от ЦСКА. Предметни награди осигурени от Сдружение”Червени сърца” имаше за всички.

Едва приключили със организацията и провеждането на този наш турнир, Сдружението започва своята подготовка за следващият наш турнир, отново на Черноморието и в същата база,който ще се проведе от 30.08.11г. за деца родени 1994 и 1995г. Както обикновено пътят на доброто винаги е труден,но ние ще положим необходимите усилия да направим нашата инициатива ежегодна. Сдружението благодари на домакини и участници,за осъществяването на този чудесен турнир за деца.