Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов почти сигурно ще остане в отбора и през пролетния полусезон. За футболистът има няколко оферти за трансфер в чужбина, но на този етап ръководството на ЦСКА не е склонно да се раздели със него. Стоянов се оказва основен играч в отбора на Милен Радуканов, като спокойно може да играе на няколко позиции. Радуканов използва привлечения от Сливен футболист както като централен бранител, така и на двата бека. Точно това е и причината старши треньора и собствениците на ЦСКА да не са много склонни да се разделят със Стоянов.

Естсествено обаче може да се стигне до трансфер на футболиста, но за тази цел в администрацията на ЦСКА трябва да пристигне сериозна оферта, която да не може да бъде отказана.

За сметка на Костадин Стоянов обаче други двама защитници могат да бъдат продадени доста по-лесно. Става дума за Павел Виданов и Джузепе Акуаро, към които също има оферти. В момента италианецът държи добра цена, като моментът вероятно ще бъда използван от ръководството на „червените”.