Ръководството на ЦСКА изрази своята подкрепа към футболистите на тима и спортно техническия щаб след загубата с 0:3 от Миньор Перник вчера. Това бе първата загуба на „червените” в шампионата този сезон.

Босът на армейците Димитър Борисов изрази позицията на ръководството със специална декларация, която бе публикувана на официалния сайт на клуба.

Позиция на ръководството на ЦСКА

С настоящата декларация ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД иска да заяви своята категорична позиция след вчерашната загуба на отбора от Миньор Перник. Всички ние си даваме сметка, че във футбола има не само победи, но и загуби и никой не е застрахован от такива, дори и отбор от ранга на ЦСКА. По никакъв начин няма да бъдат правени трагедии от първата загуба в шампионата. Считаме, че сега е изключително важно да покажем на широката общественост, че сме едно цяло, не само, когато отборът побеждава и жъне успехи, но и в моменти като сегашния. Цялото ръководство на нашия клуб застава твърдо зад футболистите на ЦСКА и спортно-техническия щаб и ще им окаже необходимата подкрепа, за да продължат да радват многобройните привърженици на най-успелия български клуб. Използваме случая, за да опровергаем по най-категоричен начин появилите се в последните дни в медийното пространство слухове, че ще се разделим с ядрото от футболисти в нашия отбор. Нека всеки един играч на ЦСКА бъде спокоен и се концентрира върху работата си на терена, вместо върху изфабрикувани „трансферни списъци”, гравитиращи в пространството месеци, преди отварянето на трансферния прозорец.

Димитър Борисов

Посетете мача Базел – ЦСКА на изключително изгодна цена, пътуване със самолет с осигурен билет, за повече информация – ТУК.