Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов ще се наложи да копира защитната формация, с която излезе срещу Миньор Перник и в предстоящото домакинство на Берое.

Четиримата бранители в последния шампионатен мач на отбора играха за първи път в подобна формация, като допуснаха два гола.

Радуканов обаче няма други опции и отново ще трябва да заложи на Костадин Стоянов като централен защитник и партньор на Джузепе Акуаро. Йордан Минев ще действа отдясно, а Румен Трифонов отляво.

Причина за това решение е контузията на Павел Виданов и все още невъзможността на Апостол Попов да играе на пълни обороти 90 минути. Попов се появи на терена за 2-3 минутки на стадиона в Перник, като не взе участие в някакво сериозно единоборство.

Пловдивчанинът се възстановява след операция на рамото, след като за втори път в рамките на няколко години два пъти вади рамо. Очаква се в края на месеца Попов да мине през финален преглед и да се прецени дали всичко с възстановяването му върви нормално. Едва ли обаче Радуканов ще го използва като титуляр срещу Берое, но със сигурност ще влезе в групата за мача.

Павел Виданов пък продължава да има проблеми с адукторите и това е причината да почива поне още 10-15 дни.

Всички останали футболисти на ЦСКА са здрави и това ще даде възможност на Милен Радуканов да избира от по-широк кръг играчи за двубоя със старозагорци.