Юношите старша възраст на ЦСКА са шампиони. Във финалния мач на стадион „Васил Левси” те победиха с 4:2 след изпълнение на дузпи връстниците си от Левски.

В редовното време двата отбора не успяха да си вкарат гол, въпреки че футболистите създадоха доста интересни ситуации и пред двете врати. В 4-та минута Игнатов от ЦСКА влезе опасно в наказателното поле на „сините”, но се засуети, след което се опита да центрира, но Стоев изчисти в корнер.

Три минути по-късно Левски не успя да поведе в резултата, след като топката попадна в Курдов след груба грешка в защитата на ЦСКА, но нападателят на „сините” стреля в аут.

През второто полувреме Левски доминираше, но не успя да отбележи гол. През последните десет минути „сините” направиха натиск, но пропуски направиха Курдов, Балтанов, Огнянов и Байрактаров. Така се стигна до изпълнението на дузпи.

Първи зад топката застана младата звезда на ЦСКА Михаил Александров, който бе точен. Левски изравни чрез Байрактаров. Ударът на Горанов от ЦСКА срещна напречната греда, а неговият пример последва и Мариан Огнянов от „сините”.

Чипев бе точен за ЦСКА и направи резултата 2:1, а Курдов изравни 2:2. Последва нов точен удар от страна на Гинев за „армейците”. Балтанов от Левски пропусна от бялата точка, а Романов донесе победата на ЦСКА.