Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков похвали футболистите си след убедителната победа над ЦСКА в Ловеч с 2:0.
„Бяхме наистина убедителни срещу ЦСКА. Момчетата се постараха много за тази победа. Доволен съм от представянето на целия тим. ЦСКА винаги е бил силен дразнител. Радвам се, че успяхме да постигнем толкова силен отбор”, заяви Ангел Червенков.

„В нашия отбор никога не е стоял въпросът за титлата. Това, което успяхме да постигнем до момента е много важно. Футболистите ми изглеждаха много сплотен колектив. Не искам да коментирам тима на ЦСКА. Хубаво е, че създаваме много положения. Ще ми се обаче да можем да вкарвам повече от тях. Работим в тази посока и скоро ще има резултат. Не бих казал, че мача днес беше много лесен. По-скоро беше интересен, но по-добрият отбор победи. Не мога да кажа, че Литекс ще изглежда по този начин и през пролетния дял”, сподели още наставникът на Литекс.

„В момента се намираме във възходяща линия и се надявам да продължаваме в същия дух. Радвам се, че вървим добре и вече записахме няколко победи. Ангели Червенков е много добър треньор”, допълни президентът на ловчанлии Трифон Попов.