Наставникът на Литекс Ангел Червенков не пожела да коментира съдийството на Ангел Ангелов по време на мача с Черноморец. Ловчанлии спечелиха с 2:0, но гостите от Бургас имаха доста претенции към главния рефер.

„Съдийски решения няма да коментирам, не съм го правил досега”, започна Червенков.

„Доволен съм от играта на моите играчи. Показахме добър контрол, желание и старание за победа. Те вярваха в успеха до края, допуснахме грешки в отбрана, но като цяло владеехме случващото се на терена”, добави той.

Крачката, която направихме днес, не е малка. Трябва да вложим максимум старание в оставащите двубои. Трябва да покажем постоянство. За една седмица надали ще изчистим грешките си, Локо Сф и Берое притежават добри футболисти, за Своге ще мислим след това”, каза още Червенков.

„Не мисля, че има сигурен шампион в момента. Има още три кръга до края, всеки да си прави неговата сметка”, отсече наставникът на Литекс.

„Нямаше напрежение според мен. Ние играхме спокойно срещу Литекс. Бяхме по-добрият отбор на терена. Победата ни е заслужена. Има радост и задоволство в отбора. Не мога да коментирам реакциите на вратаря на Черноморец Паскал Борел, бе изнервен от нещо”, завърши старши треньорът на ловчанлии.