„Имаме идея за противодействие на Левски, но не мислим само да се браним, а да играем футбол. Със сигурност ще създадем свои шансове и ще се стремим да вземем нещо от този мач. Ще търсим и реванш да негативното си представяне срещу ЦСКА”, заяви днес на пресконференция старши треньорът на Черноморец Бургас Антон Велков.

Запитан как смята да опази Дембеле, Велков отвърна, че отборът на Левски не е само Дембеле. „На терена ще има хора, които през есента са се справили с него, но не е само той човекът, който трябва да се опази. Левски ще иска да изтрие загубата от ЦСКА и победата над Локо Сф няма да е най-голямото удовлетворение за „сините”, които ще търсят поредица от успехи”, коментира Велков.

„Промени ще има и няма да има”, така загадъчно отговори наставникът на въпрос относно състава, който ще излезе в събота на стадион „Георги Аспарухов”. „Ще направя някои рокади. На терена може да попаднат хора, които са преди мен тук, а не са играли редовно”, каза още старши треньорът.

Велков призна, че в отбора му има напрежение след първите два мача. „Надявам се това да е полезното напрежение, което мотивира състезателите да впрегнат всичките си сили в защита на своето име и на името на клуба, а в Черноморец има доста играчи с изградени имена. Силните хора и силните футболисти се проверяват в трудни ситуации”, заключи предводителят на „акулите”.