Варненският Черно море победи ЦСКА с 1:0 на Панчарево в мач от Дублиращата група. Както и представителният тим, така и вторият отбор на моряците не пусна гол на червените.

След нулево първо полувреме и равностойна игра, през втората част треньорът на домакините засили нападателната мощ на отбора, като един до друг заиграха използваният и от представителния тим Благой Пасков и взетият от Левски Иван Зайков. Това обаче не помогна на ЦСКА да победи.

Единственото попадение в мача бе дело на Николай Колев в средата на второто полувреме. След добра многоходова акция топката попадна в Колев, който стреля с левия крак, вратарят Кирил Михайлов не се намеси добре и изпусна топката в мрежата си.

Десетина минути преди края червените останаха с човек по-малко, след като за втори жълт картон бе изгонен Гоцов.

Двубоят от Дублиращата група бе изгледан от почти целия треньорски щаб на армейците, като в срещата не взе участия включения в представителния тим Димитър Димитров, който бе в групата за мача във Варна в събота.


Съставите:

ЦСКА: Михайлов, Гоцов, Василев, Станев, Р. Колев, Сандански, Аясс, Коларов, Пасков, Велинов, Костадинов (Начев, Йорданов, Петров, Валентинов, М. Петров, Алексиев, Зайков)

Черно море: Маринов, Цветков, Стайков, Костов, Трифонов, Д. Георгиев, Т. Георгиев, Петров, Н. Колев, Вардаров (Илиев, Лечев, Аврамов, Желязков, Николов, Иванов)