Gong.bg имаше удоволствието да направи едно блиц интервю с Теодора Павлова. Тя е красива, млада и обичаща да играе футбол. Подкрепя българския ЦСКА, както и английския Челси. Ето какво сподели тя с нас за читателите на сайта.

- Представи се с няколко думи? Знаем, че си футболистка. От къде започна кариерата ти с коженото кълбо?
- Здравейте, казвам се Теодора Павлова на 21 години от Пловдив. В момента съм студентка и се занимавам активно със спорт предимно във фитнес залата. Футболът, през целия ми живот е бил част от моето ежедневие. Започнах да се занимавам с футбол през 2005 год. в Ботев, след което клубът спря да финансира женския си отбор и бяхме принудени да се оттеглим. След година отново се сформира отбор, но вече под името на една частна фирма и до ден днешен отборът продължава да съществува и да се труди. Също така играех и за националния отбор на България.

- Обичаш да гледаш футбол, а кой е любимия ти отбор?
- Обичам много да гледам футбол. Не съм голям фен на стила на игра в българското първенство и за това предпочитам Висшата лига. Клубът на сърцето ми е Челси. А в България съм привърженичка на ЦСКА.

- Виждали сме те и на рали състезания, къде тръпката е по-голяма около пистата или на стадиона?
- Разбира се, че футболът!!! Просто няма база за сравнение. Ралито го приемам повече като развлечение, докато футболът лично за мен е много повече.

- Как прекарваш свободното си време?
- През свободното си време обичам да тренирам в залата, а когато е топло навън. Обичам да гледам футбол, както и да играя. Също така много обичам да чета чуждестранна литература.