Двама от играчите на ЦСКА, които владеят добре румънски от престоя си в местния шампионат, бяха потърсени от местните медии за мнение как Стяуа да се пребори с родния шампион Лудогорец в плейофа на Шампионската лига. 

Вратарят беше по-умерен и сподели, че разградчани са много добър отбор, който може да създаде редица проблеми на букурещкия гранд. Ето какво заяви той пред "Долче Спорт":

"Стяуа трябва много да внимава тук, в България, защото Лудогорец е изключително опасен отбор. Играчите му се придвижват много бързо от зона в зона, преливат успешно от защита в нападение."

"Могат в течение на мача да променят темпото много бързо и определено знаят как да играят футбол. Затова румънците трябва да са много концентрирани", сподели 38-годишният вратар на "червените". 

Според Милисавлевич обаче, Стяуа е по-добрият от двата отбора. Той беше търсен за мнение и заради факта, че освен в Румъния, се е подвизавал и с екипа на Лудогорец. Ето какво сподели и той:

"Сравнявайки двата отбора, за мен определено румънците са по-добри. Просто играят по-добре и могат да налагат преса над противника по доста успешен начин, което ще им помогне", сподели сърбинът пред същото издание. 

Вчера за мнение от лагера на ЦСКА беше потърсен и румънецът Серджиу Буш, като прави впечатление, че всички в лагера на "червените" смятат Стяуа за фаворит и по-добър отбор. В сряда техни фенове се очаква да викат за букурещкия гранд.