Шефът на ЦСКА Димитър Борисов внесе уточнение пред Гонг относно появилите се нови информации в последните няколко дни за дългове към различни институции и отделни бивши служители на клуба. Вчера, бившия президент на „червените” Александър Томов заяви, че по време на неговото управление всичко е било чисто и прозрачно, а натрупаните дългове са били преди и след неговата власт в Борисовата градина.

„Много е лесно да се говори по този начин. „Преди и след мен” – както казва Томов. При управлението на един клуб от сорта на ЦСКА е нормално да има задължения и от по-ранен етап. Това го има във всички клубове по света. Колкото до конкретните задължения към Емил Костадинов и Димитър Пенев, ето каква е ситуацията: на Костадинов дължим само 3700 лева, ще му ги дадем в най-скоро време. Дължимото към Димитър Пенев е повече, затова ще го изплатим на етапи. Няма проблем” – допълни Борисов.

Преди няколко дни бившият спортно-технически директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че си търси 60000 лева от „Армията” и ако не ги получи до месец, ще алармира ФИФА.