Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че на „сините” им трябва лидер. „Основни играчи подведоха. Климатичните условия, стадионът бе къс. Видя се, че няма кой да води отбора на терена. Нищо не е загубено”, коментира босът на шампионите.

„Очаквам убедителна победа в София. Днес трябваше да се стъпи по-здраво на терена и щяхме да ги победим. Единствено Валери игра добре. По крилата кръгла нула. Ние не сме социален дом и няма да подновим договорите на някои от футболистите. Томашич има усукване на мускулите”, сподели президентът на „сините”.

„Според мен няма да може да играе в реванша. Няма нищо притеснително. Със сигурност Тампере е по-силен отбор от шампионите на Грузия от миналата година. С тази игра Левски не заслужава да се класира в Шампионската лига”, добави адвокатът.

„Трябва повече мобилизация и концентрация. Реваншът ще е на стадион "Георги Аспарухов" или на "Васил Левски". Рабех пристига утре, но няма да може да го картотекираме за реванша. Мачът ще е тягостен, защото финландците ще се групират отзад”, каза благодетелят на Левски.

„Имаше голям брак в халфовата линия. Трябва ни лидер на терена. Не може Петков да вика цял мач, а другите да мълчат. Има бавно убийство на българския футбол. Младежките и юношеските отбори са смешни. Не може да забранят да има дублиращи отбори. Това е скандално. Смешни и жалки истории. Съжалявам за Боби Михайлов”, завърши Тодор Батков.