Слуховете, че Анелия е наказана от продуцента си Митко Димитров, който е ограничил концертните ѝ изяви се оказаха безпочвени. До края на месеца графикът на певицата е леко казано пълен.

Тази вечер бившата съпруга на Коко Динев ще пее за феновете си във Варна, където е поканена в клуб "Plazza". На следващия ден изпълнителката ще си вземе почивка, но пък на 24 септември /събота/ ще нажежи градуса на купона в Правец. Веднага след това тя ще отлети за Турция, където и предстои голям концерт в Бурса. Веднага след като се прибере в България пък има участие в столичния клуб "Sin City". Графикът ѝ продължава в Пловдив и още други градове.

"Не съм дете, за да бъда наказана" - смее се на абсурдната клюка Анелия. "През ден имам участия и е несериозно да се разпространява такава информация. Още повече, че това би повлияло на хората, които биха дошли на концерта ми" - коментира ситуацията Анелия.

Конкуренцията или недоброжелатели завидяха на успеха на звездата и пуснаха друг слух тези дни. А именно, че певицата поискала 20 000, за да пее на уше на свой почитател. "Даже поисках 40 000!" - с насмешка коментира жълтите писания хитовата изпълнителка.