Лос Анджелис Клипърс имаше аванс от 16 точки, но допусна обрат и загуби от Орландо с 96:103 в Националната баскетболна асоциация.

"Магьосниците", които трансферираха трима от водещите си играчи миналата седмица, не водеше в резултата в нито един момент до самия край, но в последните минути направи серия от 11 безответни точки и обърна мача.

Чума Океке вкара 18 точки за Орландо, а Терънс Рос се завърна след контузия с 15 точки за 26 минути игра. Кауай Ленард отбеляза 28 точки за Клипърс.

Лидерът в Източната конференция Филаделфия претърпя загуба от Денвър с 95:104.

Джамал Мъри бе най-резултатен с 30 точки, Майкъл Портър добави 27 точки и 12 борби, Никола Йокич завърши с 21 точки и 10 борби за Денвър.

Денвър вкара 44 точки в първата четвърт, най-високата резултатност за една част този сезон и нито за миг не изпусна водачеството в резултата, постигайки трета поредна победа.

Вторият в Западната конференция Финикс се наложи над Атланта със 117:110. Джей Краудър вкара 19 точки за Финикс, като в края реализира ключови кошове и помогна на своя тим да удържи натиска на Атланта и да постигне трета поредна победа и общо шеста в последните седем мача.

Девин Буукър реализира 21 точки за Финикс, а Дарио Сарич добави 20 за успеха.