"Направихме мач достоен за титла. Имаше добро движение на топката. Доволен съм. Ще бъде още по-трудно в петия мач, но ще дадем всичко от себе си. Опитвам се да бъда лидер, давайки пример. Опитвам се да се боря, да вкарвам, да помагам", заяви лидерът на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс след победата със 137:116 точки над Голдън Стейт и намаляването на серията на 1:3.

"Знаем, че ще е много трудно. Не трябва да допускаме грешки и да продължим да играем добре. Те са чудесен отбор, но ако продължим по този начин си даваме добра възможност", коментира още Джеймс, който записа девети трипъл-дабъл във финалите на НБА, с което задмина Меджик Джонсън и записа името си в историята, оглавявайки еднолично тази статистика.

Кливланд все още не сдава шампионския трон, разгроми Голдън Стейт

Друг от звездите на Кавалиърс Кайри Ървинг сподели след мач номер 4 от серията: "Пробвахме се да доминираме. Играхме много добре, имахме чудесна комуникация. Всички момчета допринесоха. Чухме техните коментари, че ще се радват да празнуват в нашата зала, но ние не бяхме готови да позволим това."

Проклятието "Кардашиян" този път не застигна Томпсън

Мач №5 от серията между двата отбора е в залата на Голдън Стейт в Оукланд, Калифорния, а срещата може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY във вторник сутрин от 4 часа българско време.