Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс призна, че в момента се намира в най-доброто си физическо състояние през целия сезон. Топреализаторът на "Кавалерите" се завърна миналата седмица след лечение на две травми. 

Краля имаше проблеми с коляното и гърба си и затова му се наложи да почива осем мача. В тях Кавалиърс бяха трагични и загубиха седем от тях. След завръщането на ЛеБрон обаче и отборът, и баскетболистът са в страхотна форма. 

Джеймс е със средно 33.7 точки на мач в последните три, в които участва. От тях тимът му загуби само един - срещу Финикс Сънс, като сега продължава с гостуванията си в Западната конференция. 

"Тези две седмици почивка и възстановяване ми подействаха много благотворно. Сега се чувствам по-добре, отколкото във всеки друг момент от сезона. Ето, вкарвам вече в три мача повече от 30 точки, а и отборът печели. Дано продължим в същия дух", заяви Джеймс. 

Иначе до момента Краля прави един от най-слабите си сезони. Но слаби по неговите уникални стандарти. Той бележи по 26 точки средно на мач, което е най-ниското му постижение от новобранската му година насам. 

Освен това процентът на реализирани стрелби е под 50 - 49.2%, което не му се е случвало от сезон 2006/2007. Но след почивката показателните му се подобряват с феноменални темпове и нищо чудно ЛеБрон тепърва да се развихри.