Една от най-големите звезди в НБА в момента ЛеБрон Джеймс стана обект на злостно заяждане от бившия си работодател - собственикът на Маями Хийт Мики Арисън. Богаташът стори това в профила си в една от социалните мрежи. 

Той явно все още не може да преодолее факта, че универсалният баскетболист предпочете да се върне в родния си Кливланд Кавалиърс, вместо да продължи с "Горещите", с които спечели две титли в Асоциацията. 

За да го уязви, Арисън постна в Инстаграм две снимки. Едната от тях беше от класацията на "Форбс" за най-лошия град, в който може да се работи на териротията на САЩ. Лидер в нея е в Кливланд. 

Малко след това той публикува друга снимка, като на нея е изглед от Маями и новината, че градът е най-доброто място, в което може да се работи в цялата страна. Класацията и там е изготвена от "Форбс". 

Впоследствие, след гневни коментари на фенове на Кавалиърс, Арисън изтри снимката с Кливланд. Но мнозина веднага коментираха, че по този начин богаташът иска да напомни на Краля какво е изпуснал и да се заяде с избора му да се върне при "Кавалерите".