Хюстън спечели със 122:121 като гост срещу шампиона Голдън Стейт в двубой от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация. 

Изстрел на Кевин Дюрант в последните секунди влезе в коша, но след обстоен преглед на ситуацията съдиите правилно отмениха точките заради изтеклото време при атаката на Уориърс.

Тройка на Тревър Ариза 2.09 минути преди края на четвъртия период позволи на гостите да направят обрат, а Пи Джей Тъкър от наказателната линия вкара още две точки за победителите.

Патрик Маккау реализира кош за Голдън Стейт, но тя не беше достатъчна да бъде избегнато поражението на старта на сезона.

Къри вкара 22 точки за домакините, а съотборникът му Дюрант се отличи с 20 точки. Клей Томпсън добави още 16 точки за състава на Уориърс.
Джеймс Хардън отбеляза 27 точки за Рокитс, а Ерик Гордън добави още 24 точки за победителите.

В друга среща от НБА, играна през нощта, Кливанд победи със 102:99 у дома срещу Бостън.

Леброн Джеймс отбеляза 29 точки, като 13 от тях бяха вкарани в последния период. Джейлън Браун се отличи с 25 точки за Селтикс, докато съотборникът му Кайри Ървинг завърши с 22 точки и 10 асистенции. 

Бостън навакса изоставане от 18 точки и дори успя да поведе в резултата малко повече от две минути преди края на двубоя.

По време на двубоя тежка контузия получи крилото на гостуващия отбор Гордън Хауърд.

Мачове от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА):

Голдън Стейт - Хюстън 121:122
Кливланд - Бостън 102:99/БТА