Американският плеймейкър с български паспорт Дий Бост смята, че "лъвовете" имат шансове да се противопоставят на всеки съперник, ако играят по-борбено. В събота съставът излиза срещу Турция във втория си мач от Европейското първенство в Грузия, а Бост познава добре съперниците, тъй като играе за турския Галатасарай.
„Със сигурност можем да се представим по-добре. Първият мач беше труден, но мисля, че утре ще играем по-здраво. Имахме доста пропуски срещу Испания, а и в защита не играхме добре“, заяви гардът след днешната тренировка на българския представителен отбор.
 
„Да, познавам много от турските национали. Играл съм срещу тях. Основното е да направи добър план за мача срещу Турция“, каза още Бост и добави, че ще се опита да продължи да прави добри пасове, но и да бележи повече.
 
„Имаме потенциал, просто трябва да играем по-здраво. Направихме доста грешки, но ако играем по-здраво ще можем да се сборим с всеки“, коментира Дий Бост.
 
„Правя, каквото трябва, и ще се опитам да го направя утре. За мен това първенство е важен етап в кариерата ми и искам да постигнем няколко победи“, завърши баскетболистът.