„Много е тежко да се говори след такава ситуация. Смятам, че беше невероятно причина и не виждам причина да се развали. Видях доста фенове, които се стараеха максимално и ни помагаха. В такава ситуация каквото и да коментирам, това е много неприятно”, заяви старши треньорът на Левски Тити Папазов след скандалния двубой с баскетболния Партизан в Адратическата лига, заради хулиганските прояви на фенове на „сините”.

„Тази лишена от емоции атмосфера се отрази. Аз се чувствах много некомфортно в празната мача. Каквото и да кажем сега вече е излишно. Недоумявам защо се запали такава искра. Трябва да вземем поука от тук нататък, че трябва да имаме нормално отношение в спорта”, сподели още Тити след загубата с 66:98 точки.

„Има напрежение, не знам как да го нареча. Можеше да бъде още по-страшно и смятам, че и с помощта на много фенове успяхме да овладеем ситуацията. Както можем да се сърдим на отделни единици, така трябва да признаем, че имаше и такива, които помогнаха. Има доста задържани фенове на Левски. Никога не съм се чувствал толкова безсилен. Със сигурност с помощта на публиката, бихме се представили много по-добре. За съжаление много разчитахме на отзвука от този мач, а сега той просто ще е обективен на това, което се случи”, коментира още Тити.

Още от изказването на Тити Папазов чуйте в звуковия файл!