Старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов заяви, че не знае какви ще са последствията за „синия тим“ след неприятните сцени с феновете, които съпътстваха мача с Партизан за Адриатическата лига. След поражението с 66:98 специалистът обясни, че всички са залагали тази среща да зареди отбора емоционално, но се е получило точно обратното.

„Извинявам се на такъв велик клуб какъвто е Партизан в историята на световния баскетбол и един велик треньор какъвто е г-н Вуйошевич и естествено на Адриатическата лига от името на нашия клуб”, бяха първите думи на Тити Папазов на пресконференцията на двамата треньори след срещата с Партизан, завършила с успех на сърбите с 98:66 точки.

„Съжалявам, че развалихме този празник, защото атмосферата предполагаше. Поемам ангажимент, като треньор на този клуб да се извиня на организаторите на Лигата. Сърдечни извинения и за Партизан, и за г-нВуйошевич”, каза още Тити, който трудно намираше думи след случилото се.

„Това, което се случи, се отразява и на психиката на играчите. Единственото се радвам, че успяхме да завършим мача и да не се изложим пред Адриатическата лига“, заяви Папазов.

„Беше невероятна атмосфера. Ако всичко бе мирно, щяхме да направим по-добър мач. Може би пак щяхме да загубим, но щеше да е различно. Ние много разчитахме на този двубой, очаквахме да ни зареди емоционално. А се получи точно обратното. За едно шалче – това са недопустими неща. В спорта трябва да има феърплей. Не знам какви ще са последствията“, сподели още Тити Папазов.