Центърът на Левски Милян Пупович беше разочарован, както всички останали в отбора, от развитието на двубоя срещу Партизан в Адриатическата лига. „Сините” паднаха с 66:98 у дома, но мачът беше помрачен заради бой по трибуните.

Това наложи опразването на зала „Универсиада” заради инцидентите и последвалата намеса на полицията, която първоначално не се намеси и това позволи напрежението да ескалира.

„Партизан е много сериозен отбор. Ние имаме младост и тези празни 3-4 минути, в които падаме, правят разликата. Биха ни по всички показатели. Продължаваме да се борим”, сподели Милян Пупович, а на въпрос за грозните сцени по време на мача с нахлуването на фенове на терена, сърбинът заяви:

„Нямам коментар за това нещо. Много е лошо и жалко. Като видях залата в началото и ми се напълни сърцето. Смятам, че щеше да е по-различен мач, ако имахме подкрепа докрай. Ще бъдем наказани 100%. Ние сме в тежко положение и такава ситуация е много трудна за нас, но това не е въпрос за мен.”

„Никой не обича тези ситуации, това не е баскетболът, това не е спортът. Феновете на Левски бяха максимално коректни, но малко беше полицията и затова се случи всичко. Става въпрос защо се допуснаха такива сцени и да играем пред празни трибуни”, заяви още Милян Пупович.

„Голямата разлика донякъде се получи и заради тези инциденти и затова всички съжаляваме за случилото се днес”, каза Пупович малко след края на двубоя в зала „Универсиада”.