Старши треньорът на баскетболния Панатинайкос Желко Обрадович заяви, че завръщането на Душан Ивкович начело на големия враг Олимпиакос няма да промени приятелството им.

„С Дуда ни свързва много повече. Той и преди е водил отбори като АЕК, ЦСКА и Динамо Москва, все отбори, с които сме имали съперничество. Така че този сблъсък няма да ни е за първи път. Едно знам, че ще направим всичко, за да се победим, но след мачовете отношенията ни си остават същите”, отсече Обрадович по повод новото първенство в Гърция.

На въпрос, дали Душан Ивкович би се справил и с Олимпиакос, и с националния тим на Сърбия, Желко Обрадович каза, цитиран от В92: „Дуда може всичко, но така или иначе това не е въпрос за мен.”

Обрадович не пожела да коментира кой е фаворит: „Разбира се Олимпиакос направи трансфери, но докато новите не заиграят, не може нищо да се прогнозира. Сигурно е, че и моят Панатинайкос ще е силен, без значение, че Никола Пекович отиде в Минесота, а Спанулис в Олимпиакос. Алекс Марич дойде от Партизан, Сато от Сиена, а привлякохме и двама нови гръцки баскетболисти.”