Старши треньорът на БК Олимпиакос Йоргос Барцокас даде своето мнение след поражението от Панатинайкос с 65:67 във втория мач от финалната серия в гръцкопо първенство. Както е известно, "червено-белите" загубиха своя лидер Александър Везенков в третата четвърт заради контузия, а малко по-рано останаха и без Томас Уолкъп, който бе дисквалифициран.

"Поздравления за отбора на Панатинайкос. Сега трябва да видим какво не сме направили както трябва и да си направим анализите. Имаме видими проблеми - Слукас не беше тук, а сега тепърва трябва да видим и каква е ситуацията с Везенков", сподели Барцокас след срещата.

"Уолкъп беше дисквалифициран заради неспорстменско и техническо, като се чудя как изобщо решиха да го изгонят. Имахме шанс да спечелим, но не се възползвахме. Не очаквахме лесна серия и в същото време очаквахме тежки условия, каквито се случват тук по принцип. Просто сега трябва да се съсредоточим върху баскетбола и да стоим настрана от случващото се тук. Трябва да преодолеем проблемите и да играем нашата си игра. Имаме поне два мача вкъщи и се надявам да спечелим титлата", добави той.