Как баскетболистката Гергана Брънзова се пребори с множествена склероза

Баскетболистката Гергана Брънзова коментира в "Часът на Милен Цветков" по NOVA как се е преборила с болестта множествена склероза. Във втората си книга тя разказва как е постигнала това чудо.

"Аз приех всичко като една голяма въпросителна без да знам отговора, просто с леко твърдоглавие, оставих се на сърцето си и сметнах, че това е моята пътека. Приех факта, че имаш дисбаланс в тялото и да потърсих разрешение за това, но не външно, а вътрешното, аз избрах вътрешното", коментира Брънзова.

"Това не е борба, няма да се боря, няма да се боря, защото не знаех, с кого се боря. Просто приех, че това не е заболяване", каза още Брънзова.

"При мен започна от зрението, изтръпване на краката, не можех да тичам, да ходя, бях на легло, приех, че ще слушам какво ми идва отвътре. Послушах сърцето си", каза още тя.

"Започнах да се храня без глутен, без зърнени храни, без захар, почувствах, че ми е леко, аз можех да тичам, с подходящия хранителен режим се получи, аз разграничих храните, чрез начина на мислене, чрез движението и храненето се получи", коментира още Брънзова.

Свързани материали

  • Гери Брънзова представи фондацията на името на баща си Бойчо Гери Брънзова представи фондацията на името на баща си Бойчо
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Гергана Брънзова баскетбол

Други