Тежки пътувания и гъста програма от мачове предстоят за баскетболния Барселона с българина Александър Везенков в състава.

Още тази сряда, на 16-и Барселона гостува на Олимпиакос в Атина в мач от Евролигата. След ден пауза, на 18-и Барса вече трябва да е у дома си, за да посрещне Реал Мадрид в нов мач от Евролигата. И след още ден, на 20-и каталунците трябва да приемат Естудиантес в поредния кръг на испанската Лига Ендеса.

Двубоят Барселона – Естудиантес можете да наблюдавате на живо в български ефир в неделя от 13.30 часа в GONG PLAY и по телевизия NOVA SPORT.

На 25-и ноември Барса пък вече трябва да е в Истанбул, където гостува на Галатасарай в Евролигата, а на 27-и ноември е гост на Уникаха в двубой от Лига Ендеса.

Много от отборите, участници в Евролигата този сезон, вече коментираха прекалено натоварения график на най-престижния европейски клубен турнир този сезон.

В неделя, 20-и ноември феновете на баскетбола в България могат да гледат и двубоя Гран Канария – Реал Мадрид от Лига Ендеса в GONG PLAY  и по DIEMA SPORT 2.