Членът на УС на Баскетболен клуб ЦСКА Александър Чакмаков изрази пред cska.bg своето задоволство от резултатите на баскетболистите през този сезон.

Преди броени дни юношите до 19 години победиха вечния си съперник във финала и спечелиха първото издание на турнира за Купата на Българската Федерация по Баскетбол. Освен това, всички юношески гарнитури на червените ще участват във финалите на републиканските първенства и се очакват още призови класирания.

„Много съм доволен. Това са едни петгодишни усилия на целия клуб. Той върви и се развива, така както бяхме планирали. Имаме над 150 деца. Втората зала също върви с добри темпове. Ще бъдем клуб с две зали, ще влезем в други територия, където досега не е имало ЦСКА. Пирамидата ще се разшири, което дава гаранции за бъдещето“, коментира Чакмаков.  

Чакмаков е оптимист за бъдещето на армейците и е убеден, че баскетболистите на ЦСКА са бъдещите национални състезатели на България. Синът на първия капитан на футболния ЦСКА говори още за бъдещите планове на клуба, за откриването на новата зала и за новото предизвикателство пред „червените“.