Настоящият футболист на Барселона Луис Суарес бе коментиран в цял свят, заради ухапването на италианеца Джорджо Киелини по време на Световното първенство по футбол в Бразилия, но оказва се подобни действия не са чак такава рядкост.

Хърватският „Ютарни лист“ пише за баскетболистката Еми Шимунич, която в борба за топката ухапала съперничка си за крака.

„След преглеждането на видео записа на мача и вида на белега на крака на нашата състезателка, не остава съмнение, че Шимунич се е изявила като футболиста на Барса Луис Суарес или като легендарния Майк Тайсън, и умишлено е ухапала нашето момиче в борбата за топката“, съобщава Фейсбук страницата на ЖКК Копривнице.

Треньорът Ивица Молнар коментира, че не е видял добре ситуацията. „Бях далече, имаше борба за топката, не знам как може да се случи подобно ухапване. Исках да видя по-добре тази ситуация. Чухме, че се е случило, но искаме да стане ясно какво точно се е случило. Ако всичко това е истина, няма да е добре за никого, а най-малко за баскетбола“, споделя Молнар.