Последната "жертва" на захапване от страна на Луис Суарес - Джорджо Киелини - все още се сеща за инцидента с уругваеца по време на Световното. Тогава той беше захапан в края на мача пи резултат 0:0, който класираше Италия на осминафиналите. 

Реферът на видя ситуацията и Суарес остана на терена. Малко след това Диего Годин вкара единствения гол в мача и класира южноамериканците за елиминационната фаза. 

"Сигурен съм, че ако бяха изгонили Суарес, те нямаше да ни вкарат този гол и щяхме да се класираме. Знаех, че и финалът на Световното през 2006 г. щеше да се развие по друг начин, ако не беше инцидентът между Марко Матераци и Зинедин Зидан."

"Иначе когато Суарес ме захапа, аз отидох при съдията и исках да му покажа, че трябва да го изгони. Тогава нямах време да си разказвам истории с Луис и да се разбираме защо го е направил. Мислех само за класирането напред", сподели Киелини. 

Суарес може и да остана на терена до края на този мач, но после беше наказан тежко да не играе четири месеца заради постъпката си. Той все още не може да дебютира за новия си тим Барселона заради тази санкция.