Четвърт тон вафли ще раздаде основният спонсор на баскетболния Мач на звездите в неделя, 22-и април в "Арена Ботевград".

Най-големият прозводител на сладки изделия в България ще зареди с енергия не само играчите, но и феновете дошли на звездното баскетболно шоу. 

Помощник треньорът в единия тим Георги Давидов, който е един от първите участници в Мача на звездите, след възобновяването на звездното шоу през 2004-а година, сподели:

„Благодаря на всички хора, които са гласували да бъда част от този формат отново. Като състезател очаквах с нетърпение Мача на звездите, надявам се сега да е така и за момчетата. Това е един вид признание от феновете, за това, което си направил през сезона. Целта на мача е да се забавляват хората, да покажеш неща, които в баскетболен мач трудно можеш да направиш и затова играта е по-свободна, а забалението излиза на преден план.”

На звездното шоу всички привърженици на баскетбола ще имат и възможността на място да си закупят току-що излязлата на български език биография на един от най-великите баскетболисти за всички времена - Коби Браянт, а всеки който го направи ще получи и безплатен билет за мача.

Цената на книгата е 20 лева, а билетите ще бъдат с цена от 7 лева в деня на мача.