"Човек срещу машина" ще бъде една от най-големите атракции в 15-то издание на баскетболния Maч на звездите от първенството на Националната баскетболна лига, което ще се състои на 22 април в Арена Ботевград. 

Състезателите в конкурса 100% Power Тройки в топсъбитието на българския мъжки баскетбол ще се изправи срещу машината за подаване и ще покаже уменията си зад дъгата за трите точки. В рамките на 45 секунди, играчите ще трябва да вкарат 15 топки, които ще им донесат максимум 16 точки.

Експериментът се прави за пръв път в България, именно в Ботевград, където разполагат с най-модерното тренировъчно съоръжение. 

Организаторите обявиха, че очакват поне 10% от жителите на Община Ботевград да присъстват в залата за шоу.

Кметът на града Иван Гавалюгов, който е една от главните причини събитието да се състои в Арена Ботевград, пък подчерта: „Горди сме от възможността да бъдем домакини на мини юбилея на 100% Power Мача на звездите. За Ботевград се очертава доста интересен баскетболен уикенд, на който се надявам всички фенове да се насладят. Сигурен съм, че зрителите ще останат доволни.”

На звездното шоу всички привърженици на баскетбола ще имат възможността на място да си закупят току-що излязлата на български език биография на един от най-великите баскетболисти за всички времена - Коби Браянт, а всеки който го направи ще получи и безплатен билет за мача.

Цената на книгата е 20 лв., а билетите ще бъдат с цена от 7 лв в деня на мача, тоест феновете ще получат 35% отстъпка