Един от най-обичаните баскетболисти в България – Тодор Стойков – се нагърби с тежка задача. Бившият играч на Лукойл Академик и Черно море стана част от журито за кастинга за Национален отбор, което тече с пълна сила в София.

Десетки момичета очакват своя шанс за бъдат талисмани на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол и от сутрин до вечер се редят в коридорите на гранд-хотел „Витоша”.

Тодор Стойков е само една от спортните звезди, която ще оценява кандидатките, а журито е в постоянен състав Магдалина Вълчанова, Весна Ненчева и Василена Матакева.

Тодор Стойков: Кастингът е по-тежък от тренировка

източник: Gong.bg

В първия ден на кастинга те бяха акомпанирани от Божидар Искренов, а след Стойков ролята ще заемат и Велислав Вуцов и Теодор Салпаров.

Изтощителна фотосесия предшестваше старта на втория ден от кастинга, и Тодор Стойков „загря” стабилно още преди влизането в залата. Той демонстира и умения с топката пред камерата, преди да заеме мястото си между трите дами.

Само след три кандидатки обаче, Стойков вече изглеждаше като след две тренировки, или поне на почивката на мач. Въпреки това, бившият вече баскетболист с интерес задаваше въпросите си към хубавиците, а една от тях дори успя да го изненада със сериозни познания в неговия спорт, и специално дори за неговото скорошно отказване, и изваждането на номера му от употреба.

Тодор Стойков: Кастингът е по-тежък от тренировка

източник: Gong.bg