Тити Папазов и Георги Божков са предложенията за нови национални селекционери на представителните ни отбори по баскетбол - мъже и жени. Управителният съвет на федерацията даде мандат на Треньорската комисия да обсъди тези предложения и да излъчи своите фаворити за старши треньори на отборите. Тити Папазов вече изрази съгласието си да поеме баскетболистите, но по думите на президента Георги Глушков с Георги Божков още не е разговаряно официално.

„Имаше две предложения за треньори на национален отбор мъже и национален отбор жени. За мъжете - Тити Папазов, а за жените- Георги Божков. Управителният съвет даде мандат на Треньорската комисия да изготви предложенията, които ще бъдат гласувани на следващия управителен съвет. На следващото заседание съгласно Устава на федерацията ще се решава. Сашо Везенков предложи кандидатурата на Тити. Мисля, че има единодушие, но трябва да спазим устава, който тази година е различен. Следващото заседание е на 13-и декември”, коментира Георги Глушков и добави: „Има предложения, които ще бъдат дискутирани от Треньорската комисия. С Георги Божков Мисля, че не е разговаряно, нямам представа.”

„Приехме отчетите и анализите на треньорите за изминалата година. Обсъдихме финансовата база за развитието на националните отбори и финансирането им за следващата година, като определихме за подрастващите минимален праг от 65 хиляди лева за участие на отбор на европейско първенство. Решихме 18-годишните девойки тази година да не участват на европейско първенство, а да бъдат заедно с 20-годишните жени и да участват на Европейско първенство в България. Дадоха ни второ Европейско първенство, което ще се проведе във Варна и Албена през юли. В точка Разни приехме едно предложения за изработка на алманах на българския баскетбол, където да се разкаже за историята на българския баскетбол”, каза още Георги Глушков.