„Искаше ни се да откраднем нещо тук, но ясно е, че отборът на ЛукОйл е доста стабилен в тази серия. Показва добра игра. Факт е, че втори мач сме надиграни”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след второто поражение от ЛукОйл Академик във финалната серия в родното първенство.

„За съжаление днес, когато другите се посъбудиха, нашата звезда Харпър беше добре пазен от Чавдар Костов. Има моменти, когато нямаш ден. От тук нататък ние няма какво да губим. Задължени сме, заради хубавия сезон, който направихме, да вземем поне първия мач в София и да останем в серията. Дали ще паднеш с 3:0 или 3:2 е все тая, но е редно след този хубав сезон да покажем характер и да успеем да доведем серията до четвърти мач”, каза още Тити и добави:

„Точките на Харпър се губят. Искам да благодаря на феновете, които дойдоха и ни уважиха. Ще търсим нещо повече, разбира се, от ЛукОйл в София. Надеждата остава жива. Надявам се да покажем по-добро лице. Заради привържениците ни, сме задължени за един хубав мач. Може да е дошъл малко повече адреналинът. Да, не се заблуждаваме, на полусезона те взеха двама играчи от европейска величина.”

„Няма смисъл да коментирам съдийството. Ако бяхме играли по-добре, може би щях да го направя. Сега предпочитам да си запазя мнението”, завърши Тити Папазов.