„Днес спечелих две големи битки. Първата беше съдбата ни събра със Сашо в един ъгъл и му казах да се извини пред цяла България. Той ми се извини и говорихме за това какво и как се е случило. Това е важно, защото за добро или лошо не са много хората, които може и да имат грешки, но са направили и добро”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов, след като „сините” изравниха финалната серия в шампионата и ще има пети мач с Лукойл Академик.

„Имал съм много грешки, но смятам, че съм направил и добри неща. Сигурно е, че в тази серия в четвъртия мач се играя добър, нападателен баскетбол. Баскетбол, който доставя удоволствие на хората. На два пъти Лукойл бе този, който победи и два пъти ние. Благодарности на нашата синя публика. Благодарности на Господ. На 47 години няма да се променя. Имаше доста неща, които не бяха наред от началото на седмицата. Бях убеден, че ако има правда титлата трябва да се реши в Самоков. Най-добрият финал на това първенство е пети мач”, коментира още Тити и продължи:

„Предимството ни с нашата публика ще бъде сериозно лимитирано, но ние винаги сме били феърплей като домакин. Вярвам, че в ръководството на Лукойл ще бъде водещ моралът и ние ще получим квота, която заслужава синята любов. Показахме, че баскетболът е за хората. Смятам, че разумът ще надделее. Залата трябва да бъде пълна.”

„Работил съм с Миро Ралчев, който има много капацитет за баскетбола. Сега смятам, че те ще се подготвят. Моля ви всички да бъдем позитивни. На 3-и юни вечерта един от двата тима ще се радва, а другият ще го боли. Снощи имах много важна среща и получих много лоша информация. За съжаление ми потвърдиха една информация от независим източник. В ложата се е случило едно изказване, което потвърди тази информация. Това оказва влияние на правдата. Персонално с мен е свързано”, заяви Тити Папазов и добави:

„Имах страхотни притеснения към Искрен Манолов. Той не ни е свирил от 2009-а година, поради мое искане. Сега ще го предложим, като участник в Адриатическата лига за български съдия там. Освен това твърдя, че ще играем в Балканска лига и стоя зад думите си. Има причини да се аргументирам. Джумейн Джоунс е герой. Той играе с лекарска забрана, защото 7 дни не трябва да има физическо натоварване. Има киста на зъба и трябва да се пази. Имам много кусури, но имам сърце и душа, и нямам цена.”

Пълното интервю чуйте в звуковия запис: