Невероятен скандал се разрази по време на мача между Левски и Партизан Белград от Адриатическата лига. Привържениците на двата тима влязоха в груба физическа саморазправа малко след началото на мача, в резултат на което има поне един пострадал.

В края на първата част възникна скандал между фенове на гостуващия Партизан и тези на Левски. Гардовете на частната охранителна фирма в залата не можа да овладее ситуацията и зад пейката на гостите се сбиха запалянковци на малката трибуна. Конфликтът ексалира и в един момент фенове на Левски опитаха да вземат шалче от сръбските привърженици.

Това доведе до нахлуване на „сини“ фенове от голямата трибуна, което още повече ожесточи скандала. Играчите на Партизан веднага напуснаха терена и изчакаха обстановката да се успокои.

В крайна сметка след няколко минути в залата се появиха по-сериозно въоръжени полицаи и това бързо намали напрежението. Преди инцидента представителите на силите на реда не се намираха в залата, а бяха извън нея, за да контролират пропускателния режим.

От съдийската комисия поискаха залата да се изпразни, иначе мачът ще бъде прекратен. След кратко забавяне, привържениците се вслушаха в поставените условия и започнаха да изпразват залата, за да може да се доиграе мачът. Така или иначе Левски го очакват сериозни санкции, като още не се знаят какви ще бъдат те.