Тити Папазов покани като своя партньорка в танците настоящия министър на образованието, младежта и науката и кандидат за кмет на София Йорданка Фандъкова. Вчера тя участваше като жури в шоуто, подкрепяйки акцията на участниците „Не на насилието в училище”.

Облечен в клин и с перука на граф, Тити само загатна за хореографията на балета „Лебедово езереро”. За да не върши половинчати неща, баскетболният треньор поиска още време за подготовка, затова цялото изпълнение зрителите ще видят на 29 ноември.

До тогава Тити се зарече, че създаде фондация, която да работи за улесняване на процедурата по осиновяване и за намаляване на процента на децата без родители. Това той определи като своя лична кауза, заради която участва в предаването.

В знак, че всички трябва да работят в името на доброто начинание, Тити загърби своите политически пристрастия. Припомняйки, че на предишните избори за кмет той беше един от кандитите, които се бореха за поста с Бойко Борисов и за да покаже, че каузата няма цветове, той покани Йорданка Фандъкова да танцуват заедно на 29 ноември.

В снощната вечер на елиминации от танцувалната надпревара отпадна отбора на Даниела и Камен. Въпреки, че в тяхна защита Катето Евро обеща, че ще танцува с Георги Мамалев, отборът им получи най-малко зрителски гласове.

Вече са ясни първите финалисти от паралелното танцувално състезание „Любими деца танцьори на България. Зрителите избраха това да са Десислава и Мариян, след перфектното им изпълнение на джайв.

В неделя специални гости във VIP Dance от 20:00 часа ще са най-известната госпъл формация в Америка Харлем Госпъл Хор. Гостуването им в България е част от световното им турне „Концерт на надеждата“ в памет на Краля на попа Майкъл Джексън.