Отборът на Рилски спортист ще може да разчита на един от чужденците си от миналия сезон. Тимът преподписа с американския гард Брендън Браун за още една година, съобщиха от баскетболния отбор в профила си в Инстаграм.

Пламен Лобутов/Lap.bg
23 снимки

174-сантиметровият баскетболист остави добри впечатления през миналогодишната кампания, която, за съжаление, беше прекратена заради пандемията от коронавирус. Браун има средни показатели от 15.7 точки, 5.5 асистенции и 1.8 отнети топки, което го превърна в един от лидерите на тима.

"Това не остана незабелязано от страна на ръководството и предложението за нов договор стана факт. Американецът от своя страна остана очарован от условията, които му бяха предложени през миналия сезон и без проблем се стигна до подновяване на контракта между двете страни", обявиха от Рилски спортист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚪🔵Рилски подписа с водещ играч от миналия сезон. Рилски спортист ще може да разчита на един от чужденците си от миналия сезон. Тимът ни успя да преподпише с американския гард @bran_brown10 Брендън Браун за още една година. 174- сантиметровият баскетболист остави добри впечатления през миналогодишната кампания, която, за съжаление, бе прекратена заради пандемията от Ковид-19. Браун остави след себе си статистика от по 15,7 точки, 5,5 асистенции и 1,8 откраднати топки средно на мач, която го превърна в един от лидерите на тима. Това не остана незабелязано от страна на ръководството и предложението за нов договор стана факт. Американецът от своя страна остана очарован от условията, които предложи тимът ни миналия сезон и без проблем се стигна до подновяване на контракта между двете страни🔥🇧🇬 #rilski #rilskisportist #samokov #bulgaria #nbl_bulgaria #sport #bulgariansport #basketball #bgbasket #bball #ballislife #gameday #rebounds #assists #points #blocks #basket

Публикация, споделена от rilski_sportist (@rilski_sportist) на