Фен фракцията на ЦСКА - Офанзива организира демонстративен баскетболен мач между отбор от юношеските формации на ЦСКА и момчета от организацията. Двубоят ще се състои на 9 февруари от 18.15 часа в баскетболната зала на "Българска армия". Приходите от мача ще бъдат предоставени на сдружението "ЦСКА Завинаги".

Ето още информация от организаторите:

Офанзива винаги е подкрепяла не само представителния футболен отбор, но също така и всички спортни клубове на ЦСКА. За съжаление престъпно управление, в комбинация с безхаберие от страна на държавата, доведе до унищожаването на един от най-популярните и успешни спортове на ЦСКА - баскетболът. Намериха се обаче хора, които въпреки трудностите се наеха с възраждането на клуба, като започнаха от основите. Възстановена бе детско-юношеската школа, а залата на ст. "Българска армия" беше напълно реновирана.

Именно съвместно с хората от ръководството на БК ЦСKA, Офанзива ще организира демонстративен баскетболен мач. В него един един срещу друг ще се изправят отбор от юношеските формации на клуба и момчета от нашата организация. Всички приходи от мача ще бъдат предоставени на сдружението "ЦСКА Завинаги" - хора, които също работят неуморно и с цялото си сърце за доброто на ЦСКА.

Срещата ще се проведе на 09.02(неделя) от 18:15 часа в баскетболната зала на ст."Българска армия", а билетите за събитието ще бъдат на цена от 5лв. Освен самия баскетболен мач, са предвидени и други забавления за публиката.