„Дойдохме тук за победа. Този тип мачове са много тежки. ЛукОйл е добър отбор”, каза старши треньорът на гръцкия Арис Шарон Друкер след като съставът му взе 4 точки преднина от първата среща в квалификациите за Юрокъп.

„Казах и вчера - те са инвестирали много. Не са довели толкова силни играчи, за да загубят. За мен и за целия отбор, това е само първото полувреме. Мисля, че не играхме добре, но се борихме и играхме като отбор. Знаехме какво да правим в решителните минути, но все още можем да играем много по-добре и в нападение, и в защита. Трябва да мислим мач за мач. В събота имаме двубой за Купата, а после ще мислим за сряда. Трябва да си свършим работата”, коментира още израелецът Друкер.

„Трябваше да се нагодим към играта на ЛукОйл през първото полувреме. Започнаха с Бауман като крило, направиха неща, които очаквахме, но все пак трябваше да се справим с това. Започнахме мача тотално шокирани – 10:0. Ако изключим това, срещата щеше да е доста по-добра за нас. Както казах искахме да победим. Не излизаме срещу никой отбор с намерението да загубим с по-малка разлика. До края се стремяхме към успеха, но свършихме само половината от работата. Това е само първото полувреме. Когато водиш 4 точки на почивката, това е нищо. Всичко е отворено, но доколкото познавам момчетата, ние ще сме готови за реванша. Знаехме на кой да заложим в последните минути. Намерихме решение за играта на ЛукОйл. Понякога не ти трябва чак толкова много. Трябва да направиш няколко важни защити, а после да отбележиш. Направихме това доста успешно, но както отбелязах не мисля, че играхме добре. Ще поправим грешките си и да се надяваме, че ще бъдем по-добри”, заяви наставникът на гръцкия клуб Шарон Друкер.