„Може и да е радостно за зрителите, за любителите на баскетбола, че серията продължава, но за мен лично като треньор в никакъв случай”, заяви наставникът на баскетболистките от Дунав Русе Георги Божков, след поражението от Левски в третия полуфинален мач.

„Наистина станаха много силни мачове, много динамични, с много борба и добри изпълнения. Смятам, че и двата тима играха много добре. Видяхте, че без нашия основен плеймейкър трудно се справяме с организацията на нападението. Допуснахме много грешки, повече от нормалното и това ни костваше да победим. Имахме наше нападение в края, а не се стигна до атака на коша. През сезона отборът е показал, че се бори във всеки мач, така че такива микроспадове не би трябвало да се получават. Дойдоха много фенове от Русе и им благодаря за подкрепата”, заяви още Георги Божков.

„Нямаме време, за да реагираме на отсъствието на Зорница Костова. Младите момичета, които се включиха бяха колебливи и не съм доволен. Тя получи контузия преди пет дни. Не може да променим изцяло играта. Ако имахме време за тренировки, да променим нещо, но сега няма време за това”, завърши Божков, а серията между Левски и Дунав продължава в петък от 16 часа, отново в зала „Триадица” в София.