Ахил спечели титлата в ББЛ Б група през този сезон. Тимът завърши първи на Националните финали в Стара Загора, след като в мача за златото се наложи убедително над Carppopolis със 75:46.

Медалът е втори за победителите след второто място на Купата, а с успеха тимът на Георги Младенов взе и реванш от своя съперник за загубата на финала в регион Запад.

След размяна на кошове на старта Ахил взе инициативата и след десет минути игра се откъсна с 23:8. Carppopolis се доближи на 7 през втория период, но нова силна серия за съперника увеличи аванса му на почивката при 45:24. След паузата играта бе доста по-равностойна, като Ахил поддържаше разлика над 20 точки и спечели убедително.

Павел Тодоров бе най-резултатен за успеха с 28 точки. Георги Кучков реализира 18 точки, с 12 и 9 борби е Йордан Кирилов. Над всички за съперника бе Веселин Веселинов със 17 точки и 11 борби, Тодор Петров записа 13 точки и 13 борби.

МУ Варна спечели бронзовите медали в ББЛ Б група през този сезон. В истински трилър тимът надви Хебър Б със 109:106, отбелязвайки впечатляващите 20 тройки в мача.

Двубоят започна на много високо темпо и с чести смени на водачеството, а след десет минути игра отборът от Пазарджик водеше с 35:32. За разлика от опонента си обаче, МУ Варна продължи да играе висока резултатност и през втория период, като на почивката обърна за 62:51. Тимът поддържаше аванса си и след паузата, а решителната четвърт започна при 88:81 в негова полза. Хебър Б започна много силно заключителната част и бързо стигна до нов обрат, като на свой ред успя да дръпне и с 6. МУ Варна обаче не се отказа и 18 секунди преди края тройка на Илхан Арабаджиев отново изведе тима напред при 107:104, а размяна на наказателни удари оформи и крайния резултат.

Тим Даамен отбеляза 29 точки за победителите, Рийс Ноа записа 27 и 7 борби, а Шон Даамен е с 24 точки. За Хебър Б по 28 точки нанизаха Николай Нинов (9 борби) и Георги Марински (17 борби), а Юлий Арабаджийски се отчете с 27 точки и 8 борби.