Изненадите за бенефисния спектакъл на волейболиста Владимир Николов не спират да се увеличават. 

На супершоуто в неделя (8 май) официалният водещ и DJ на българските национали Теди Джорджо ще бъде част от волейболния празник в "Арена Армеец". 

Всички почитатели на волейбола у нас ще станат свидетели и на още една специална изненада. 

Едни от най-големите техни любимци - Валентин и Георги Братоеви, също ще се включат в шоуто. Братята, които никой не може да разпознае без екипите им с номера 1 и 10, освен че ще станат част от "Тима на звездите", ще се появят в нетипична за тях роля. Каква ще бъде тя, остава да разберем по време на бенефиса в неделя. 

Както вече беше обявено, другите изненади в бенефиса "Моята игра" ще бъдат Васил Петров и уникалната танцова дръм формация "Вакали", които ще наелектризират атмосферата в "Арена Армеец". 

А един от зрителите ще си тръгне с чисто нов автомобил SUV Great Wall H6 и това няма да бъде всичко - много от подготвените изненади ще останат скрити до самото шоу. Бенефисният мач "Моята игра" е на 8 май в "Арена Армеец" от 18.00 часа. Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim на цени от 20 до 60 лева.

Новини около бенефиса на Владо Николов може да намерите в сайта Gong.bg, да гледате по каналите на Нова Тв и да слушате по Дарик радио.