„В момента преговарям за разтрогване на договора с Лестър, и моите адвокати вече са на финалната права”, заяви за Гонг българският бранител на „лисиците” Радостин Кишишев. „Останаха да се уточнят още няколко точки и вярвам, че това ще стане в близките няколко дни”, уточни бившият национал.

„Има голяма вероятност да напусна Англия, след девет години тук. Все пак, надявам се като стана свободен футболист, да се появят оферти и да ги обмислям. Има запитвания към мен, има отбори, които се интересуват, но на този етап не мога да разкрия нищо повече”, добави Кишишев.

В отговор на появилите се в България информации, че интерес към него проявяват Литекс, ЦСКА и Черно море, Тинката с усмивка коментира: „Това са много отбори. Не мога да подпиша с всичките. Следващите 2-3 седмици ще стане ясно. Не крия, че няколко отбора в родината ми се интересуват от мен. Аз вътрешно съм си избрал в кой отбор да отида, но не знам дали ме искат. Но все пак България не е единственият вариант”.

„Тръгвам си от Англия с високо вдигната глава. Оставям зад гърба си 180 мача в най-силното първенство. Радвам се, че бях част от този футбол. Не съжалявам за абсолютно нищо. Не на всеки се отдава да става шампион и да играе в големите отбори, където постоянно се печелят трофеи”, завърши Кишишев.