Звездата на Челси Еден Азар сериозно възнегодува срещу подхода, който мениджърът на тима Жозе Моуриньо бе избрал за снощния реванш срещу Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Испанският тим успяда спечели с 3:1 на „Стамфорд Бридж“ и така попари надеждите на лондончани да играят на финала срещу Реал Мадрид. Специалния бе предприел подчертано дефанзивен подход към мача, в който тимът му успя да открие, но после изпусна контрола и в крайна сметка изхвърча от турнира.

„Челси не е нареден така, че да играе футбол“, възкликна Азар след последния съдийски сигнал. „Ние сме подредени, за да контраатакуваме.“

"След като открихме резултата, държахме мача в ръцете си. Атлетико обаче като че ли искаше успеха повече от нас. Не знам какво не ни стигна. За неутралните зрители се получи атрактивен двубой с много шансове и пред двете врати. Сега съм тъжен, но трябва да уважим развоя на мача, защото те заслужаваха да се класират напред", допълни халфът.

Припомняме, че не за първи път между Моуриньо и белгиеца прехвърчат искри. По-рано през сезона Азар бе изваден за седмица от първия тим заради това, че закъсня за една от тренировките на отбора.