Кристиано Роналдо вкара хеттрик, а Реал Мадрид и Севиля изиграха фантастичен мач с 10 гола за невероятното удоволствие на пълните трибуни на "Сантяго Бернабеу". Реал се наложи със 7:3, в спектакъл с много емоции, завършил обаче в позитивен тон.

Феновете на Реал скандираха името на Роналдо в 7 и 77-та минтути, като подкрепа за своята португалска звезда, обиден публично от президента на ФИФА Сеп Блатер.

Самият Роналдо отпразнува попаденията си, отдавайки чест по войнишки - заради определението, което Блатер му постави - "командир".

ВИДЕО: Уникално шоу на Командир Кристиано затвори устата на Блатер

източник: Gulliver/Getty Images

Мачът ще си остане в историята и с головете на Гарет Бейл в първия му мач като титуляр на "Бернабеу" - два на брой. Още две попадения отбеляза и Карим Бензема.

Бензема и Бейл се отчетоха и с по две асистенции в този триумф на атакуващия футбол и от двата отбора.

ВИДЕО ОТ 10-ТЕ ГОЛА В МАЧА

Севиля не се затвори в нито един момент, опита всичко по силите си срещу Реал, но решени да покажат на света, че не заслужават непрекъснатите критики по свой адрес, футболистите на Карло Анчелоти нямаха спирка.

Насред красивия футбол, реферът Хосе Тейшейра се опита да се впише в картинката, като благодарение на него резултатът стана такъв, и спокойно можеше да е с два гола по-малко. Арбитърът отсъди по една несъществуваща дузпа за двата отбора, реализирани от Роналдо и Ракитич, а след това даде и спорна трета - за Севиля, която Ракитич пропусна.

ВИДЕО: Уникално шоу на Командир Кристиано затвори устата на Блатер

източник: Gulliver/Getty Images

Единственото му по-правилно решение бе да изгони Стефан М`Биа в 76-та минута, след като камерунецът малтретираше Роналдо през целия мач.

Гарет Бейл откри резултата в 14-та минута, след като бе намерен отлично от Бензема с подаване отляво. В 27-та минута отново Бейл бе точен, от пряк свободен удар, отклонил се в стената, и пратил Бето в грешната посока.

В 32-та минута Тейшейра даде дузпа срещу Иско, макар че нарушението бе извън наказателното поле. Роналдо направи 3:0 от бялата точка.

Севиля обаче атакуваше при всяка удобна ситуация, и в 38-та минута арбитърът реши да възстанови "справедливостта" и даде дузпа за несъществуващо нарушение на Серхио Рамос. Иван Ракитич се разписа, а само две минути по-късно Карлос Бака направи за смях защитата на Реал, и мина на парад през нея за да намали до 3:2.

Така приключи и първото лудо полувреме между Реал и Севиля, но и двата състава имаха още какво да покажат.

След почивката, в 53-та минута Гарет Бейл върна жеста на Карим Бензема, и го намери за четвърти гол за домакините. В 60-та минута Кристиано Роналдо реализира своя 10-ти гол в Примера този сезон, след отлично центриране на Бейл отдясно.

Най-красивото попадение падна във вратата на Диего Лопес, в 63-та минута, и бе дело на Иван Ракитич, който с далечен удар прехвърли технично стража на Реал Мадрид.

И тук още нищо не бе приключило, при 5:3.

В 71-та минута акция между Бензема и Кристиано Ронало оформи хеттрик за португалеца. В 79-та Марсело центрира отляво, и Карим Бензема засече с глава за крайното 7:3.

В друг мач от този 11-ти кръг, Осасуна се наложи над Райо Валекано с 3:1.

ВИДЕО: Уникално шоу на Командир Кристиано затвори устата на Блатер

източник: Gulliver/Getty Images